Miraklet från Karlskoga

11/2- 2010
Jag har med hjälp av maken fått ett nytt namn - Miraklet från Karlskoga!
Jag tycker om att vara mirakel. Det är ett ord med trevlig klang. Tidigare var mitt favoritord bitter, men just nu känner jag mest för mirakel.
Det är definitivt ett mirakel att jag numera har en egen hemsida! Och att jag nästan gjort den själv är ett jättemirakel.
Fast i ärlighetens namn heter nog det miraklet Bengt. Bengt är min man. Det är han som stått tålmodigt bakom min stol och lugnt och tålmodigt förklarat när jag skrikit och slängt grejor och kallat datorn vid onämnbara namn.
Hemsidan är under bearbetning, men det här är ett första utkast. En början, så får vi se var vi landar. Med mirakel kan man aldrig veta så noga.

Våga vägra vinter

10/2-2010
Våga-Vågra-Vinter!
Det är min nya paroll. Vi måste våga stå på oss mot Kung Bore och visa att vi inte tror på honom längre. Vi tror på annat. Vi tror på våren. Vi tror på fågelkvitter, ljumma vindar och vågornas kluckande mot solvarma stenar.
Så på med shortsen, badtofflorna och sololjan. Sätt er i trädgården och grilla. Klipp häcken, svär över flugorna, åk ned till havet och doppa tårna i vattnet.
Det handlar helt enkelt om mod att utmana. Det är inte så svårt. Våga-Vägra-Vinter!